luni, 27 august 2012

TRAIAN BASESCU! ADEVARUL INTREG


TRAIAN BĂSESCU !

Laş, lipsit de curaj frontal, capabil doar de lovituri prin spate şi sforării la nivelul serviciilor secrete.
Incapabil de a participa la procesul democratic, pe care firea lui dictatorială îl refuză onotologic.
Cel care a angajat vânzarea resurselor ţării către RMGC, Chevron etc., fără să consulte naţiunea, tratînd cu corporaţiile precum gangsterii, la un pahar cu Gittenstein, ca in coloniile lumii a 3+a.
Cel care se grabise să semneze ACTA la Bruxelles, fără să spună nimic poporului său, precum Iliescu semna în 1991 un tratat cu o URSS muribundă.
Cel care a luat banii bugetarilor, a mărit TVA-ul, a distrus 500000 de întreprinderi mici şi mijlocii, a descurajat mediul de afaceri, a închis spitalele, pentru ca el şi clientela lui politică să cheltuie milioane de euro pe achiziţii şi proiecte inutile (spălări de bani).
Cel ce, sub masca politicii de austeritate, a ocrotit mafioţi cu funcţii în ANAF care sunt găsiţi cu sume de 600.000 Euro cash în locuinţă (aceştia fiind doar peştii mici ai guvernării Băsescu).
Cel care şi-a bătut joc de deţinuţii politici, amăgindu-i cu despăgubiri, pentru ca apoi să le anuleze totul.
Cel care nu a avut bunul simţ să dea măcar un răspuns şefilor deţinuţilor politici care i-au cerut audienţe încă din 2009 - Constantin Iulian, Gheorghe Jijie, Octavian Bjoza.
Cel care a patronat o procuratură care a blocat permanent iniţiativele foştilor deţinuţi politici de a deschide anchete penale împotriva foştilor şefi de lagăre şi închisori, şi care acum deschide acţiuni de dizolvare partidului legionarilor.
Cel care a acordat revizioniştilor unguri tot ce au cerut pentru enclavizarea României.

Revine preşedinte prin sprijinul ungurilor din secuime, care la cererea prietenului său, preşedintele szalaszist (hortyst) al Ungariei, Orban, au boicotat referendumul.
Revine preşedinte prin sustragerea de la lupta democratică (referendum).
Revine preşedinte prin boicotarea referendumului de către clientela sa care s-a îmbogăţit sub oblăduirea dementului beţiv cu un ochi, dar şi de o grămadă de fraieri.

Subsemnatul Florin Dobrescu, cetăţean român umilit de acest porc politic, declar prin prezenta, public, că din acest moment refuz să recunosc autoritatea unei preşedenţii reprezentate de o eroare a naturii umane, şi adopt nesupunerea civică.

Statul român nu mai e statul român, ci o structură mafiotă condusă de un cap al Mafiei, Traian Băsescu.

Voi merge în stradă şi mă voi opune până ce animalul sălbatic de la Cotroceni va dispărea.
Voi lupta si impotriva acestui ciclop asa cum am luptat si voi continua sa lupt si impotriva celeilalte aripi a FSN + PSD-ul.

Florin Dobrescu - presedinte executiv al partidului "TOTUL PENTRU TARA" -
http://pentrupatrie.ro/old/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu